Barvalipe škola – Poziv

Vojvođanski romski centar za demokratiju iz Novog Sada uz podršku Foundation Open Society Institute pokreće stvaranje Škole za romske lidere – Barvalipe. Barvalipe škola namenjena je mladim i obrazovanim Romima i Romkinjama iz cele Srbije uzrasta od 25 do 35 godina koji/e imaju liderski potencijal ili iskustvo i onima koji su već pokazali posvećenost razvoju romske zajednice. Potrebno je da kandidati imaju završen fakultet ili visoku školu.
Šta Barvalipe škola nudi polaznicima/ama?
– treninge za razvoj kompetencija
– individualno mentorstvo
– finansijsku i tehničku podršku za sprovođenje projekata u zajednici
– prilike za radnu praksu u različitim organizacijama i institucijama
– sertifikat o uspešnom učešću u programu
– preporuke za potencijalno zaposlenje
Po završetku škole, polaznici postaju doživotni članovi internacionalne Barvalipe alumni zajednice što podrazumeva kontinuiranu podršku u daljem razvoju, umrežavanje i prilike za zaposlenje.
ROK ZA PRIJAVU: 14.04.2017.
U periodu od 27.03.2017. do 12.04.2017. vršićemo promociju Barvalipe škole, gde će svi zainteresovani kandidati imati priliku da čuju nešto više o samoj školi i šta je to što ona nudi. Takođe će imati priliku da postave pitanja u vezi sa programom škole. Promocija će se vršiti u sledećim gradovima: Beograd, Novi Sad, Vršac, Kragujevac i Niš.
Za više informacija kliknite na link za prijavu u ukviru kojeg se nalazi kurikulum (program škole) i sve potrebne informacijije: https://goo.gl/forms/rMBbpDOW9Mdftw7Q2
Možete nas naći i na Fejsbuku: https://www.facebook.com/barvalipesrbija/?fref=ts
Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na:
barvalipe.vrcd@gmail.com
069/1957898
061/1316221

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *