Prijava za Barvalipe školu političke edukacije 2018


Notice: Undefined property: wpsociallikes::$is_excerpt in /home1/urscorsr/public_html/wp-content/plugins/wp-social-likes/wp-social-likes.php on line 281

Vojvođanski romski centar za demokratiju iz Novog Sada, uz podršku Open Society Institute,  pokreće novi programski ciklus Barvalipe škole.
Barvalipe program političke edukacije namenjen je mladim i obrazovanim Romima i Romkinjama iz cele Srbije koji/e imaju liderski potencijal ili iskustvo, te onima koji su već pokazali posvećenost razvoju romske zajednice. Poželjno je da kandidati studiraju ili da imaju završen fakultet ili visoku školu.

Šta Barvalipe škola nudi polaznicima/ama?
●    priliku da nauče i savladaju osnovne političke pojmove
●    priliku da pišu tekstove za web-portal Barvalipe škole
●    individualno mentorstvo
●    finansijsku i tehničku podršku za sprovođenje inicijativa u zajednici
●    prilike za radnu praksu u različitim organizacijama i institucijama
●    preporuke za potencijalno zaposlenje

Kandidati za učešće na Barvalipe programu prijavljuju se popunjavanjem online prijave. ROK ZA POPUNJAVANJE PRIJAVE JE 16.03.2018. Nakon isteka roka za online prijavljivanje VRCD će kontaktirati one koji su prošli prvi krug na osnovu online prijava. ZATO JE JAKO BITNO DA SE ONLINE PRIJAVA SHVATI OZBILJNO I DA SE KANDIDATI POTRUDE DA DAJU PROMIŠLJENE ODGOVORE NA PITANJA POSTAVLJENA U FORMULARU.
Kandidati koji su na osnovu mišljenja komisije zadovoljili sve potrebne kriterijume u online prijavi, biće kontaktirani radi usmenog intervjua koji će biti organizovani u nekoliko gradova širom Srbije.

Za više informacija pogledajte na Barvalipe sajtu kao i na Fejsbuku:
Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na: barvalipe.vrcd@gmail.com, kao i na telefone: 069/195 78 98 i 064/547 58 52

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *